cyberhair & vitalhair

Cyber en Vitalhair.

Er zijn twee verschillende soorten haar mogelijk:  Cyber of Vital hair, ieder met zijn eigen kenmerken die aansluiten op uw idealen. Haarlengte, haardikte, de kleuren op staal of aan de hand van uw eigen kleur. De mogelijkheden zijn ongekend. Het opnemen van de maten en het maken van de mal die de juiste hoofdmaten weergeeft zorgen uiteindelijk voor de perfecte pasvorm.

Maatwerk heeft uiteraard een langere levertijd aangezien het maatwerk speciaal gemaakt zal worden. Het begint met het maken van de basis waarop later het haar zal worden geknoopt. Met de verfijnde technieken van tegenwoordig is het mogelijk om een (nagenoeg) onzichtbaar haarwerk te maken. De haarwerken kunnen vaak permanent gedragen worden, of af en toe afgezet worden. U kunt kiezen uit een ultra dunne basis (binnenkant) of een haarwerk met een wat langere levensduur.

U kunt kiezen in samenspraak met uw haarspecialist wat voor basis voor u van toepassing is. Of wat er het best aansluit bij u wensen voor een comfortabele draagcomfort.

“Ik ben reeds kaal vanaf mijn tweede jaar. Alle haarwerken heb ik reeds geprobeerd. Toen ik op een haarsymposium Cyberhair ontdekte, dacht ik gelijk: dit moet ik proberen… en ja, wat dacht u … Bij het aanmeten van mijn nieuw Cyberhair haarwerk zag ik dat het er heel professioneel aan toeging. Een maatnamesysteem dat via warmte een perfect afdruk maakte van mijn hoofd. Toen later mijn haarwerk afgeleverd werd, was ik meteen verliefd. Wat een draagcomfort, en natuurlijk aanvoelen.  Ik zou het iedereen aanraden. ” 

Unieke producten

De gepatenteerde haarwerkproducten van ons bedrijf zijn Cyber en Vital hair. Deze unieke producten hebben zowel de voordelen van echt haar als die van synthetisch haar. Het haar is bijvoorbeeld hygroscopisch (vocht opnemend) en daardoor kunt u het haar (tijdelijk) om vormen. Tevens is het haarwerk kleur- en krulvast en heeft het haarwerk een natuurlijke uitstraling.

Wat is het verschil tussen deze haarsoorten?

Cyberhair is het product met een natuurlijke uitstraling en gemakkelijk in onderhoud. Deze zogenaamde “was hand go” producten zijn perfect voor diegene die minder goed is in het onderhouden van zijn/haar eigen haar of daar absoluut geen tijd voor heeft. De bepaalde krul en kleur blijven in het haarwerk aanwezig. Uiteraard is regelmatig bezoek aan het haarwerk salon een vereiste voor een lange levensduur.

Vital hair is een product met dezelfde bovenstaande eigenschappen maar heeft als grootste onderscheid dat de krul beïnvloedbaar is. Voor degene die van afwisseling houdt en niet het hele jaar dezelfde “look” wil houden is Vital hair de ultieme oplossing. Het haar kan aangepast worden op uw huidige wensen. Zo kunnen de “krullen” tijdelijk glad geföhnt worden of juist extra gekruld worden. Het kapsel blijft zelfs na een (voorzichtige) wasbeurt behouden totdat het in de originele staat terug wordt gebracht met stoom. Bedenk wel dat deze vezel ook onderhoud vergt om het haar soepel te houden. Door het gebruik van de juiste onderhoudsproducten, regelmatig bezoek aan de “kapper” en de kennis van de beperkingen van synthetisch vezels, is een lang plezier van uw haarwerk gegarandeerd.

Laat u altijd goed voorlichten alvorens u een (maat)haarwerk aanschaft

Kennismaken

Meest duurzame vezel

Het Succes van Cyberhair is niet meer nieuw. Eén van de veel langere levensduur. Cyberhair vezels gaan immers tweemaal langer mee dan andere vezels.

Structuurgeheugen

Dankzij het ingebouwd structuurgeheugen behoudt Cyberhair zijn vorm onder alle omstandigheden. Hierdoor blijft het door u gekozen haarwerk steeds in model. Wij raden u aan ook onze Cyberhairshampoo en Cyberhairspray te gebruiken. Zo blijft uw haarwerk gegarandeerd in topconditie

Kleurvastheid en gewicht

Cyberhair is de vezel met de meeste kleurvastheid. Dit betekent dat Cyberhair niet verkleurt. Laat de zon maar schijnen. Cyberhair is een superlichte vezel die zeer zacht en zeer zacht aanvoelt. U zal nauwelijks merken dat u een nieuw kapsel heeft. Ook alle bevestigingsmethoden kunnen toegepast worden. Van nietpermanente tot permanente aanhechting. Aan u de keuze.