Extensions

Extensions

Haarverlenging met trensen van topkwaliteit bij Haarwerken45. Wij bieden u verschillende methode’s aan om uw eigen haar te verlengen of te verdikken met microringen of weaving. Droomt u van veel haar, want veel haar is mijn passie.

Microrings Wefts

Deze trensen worden bevestigd met microringen. +/- tot 6 weken perfect blijft zitten deze techniek is ook geschikt voor dun en fijn haar. het zit plat tegen het hoofd.  Na zes weken word het ringentje open gemaakt en wordt de weft omhoog gehaald.

Weaving Wefts

Doormiddel van een vlechtje wordt de weft bevestigd met een draad aan het vlechtje. deze methode is eerder geschikt voor mensen met dikker haar. Om te verwijderen  knippen we de draad door en de weft valt er uit. 

Keratine Wax Extensions

Door middel van warmte wordt keratine zacht en smelt samen met het eigen haar. deze methode bestaat al jaren en het is heel populair. Deze blijven ongeveer 4 a 5 maanden zitten. Om te verwijderen wordt de keratine zacht gemaakt en met een tangetje verwijdert uit het eigen haar.

Haarverlenging of haartoevoeging

  • Complete haarverlenging of toevoeging +-100gr haar € 480 ingezet ,geknipt en afgewerkt
  • Haartoevoeging afhankelijk van de wens of het haarprobleem kan vanaf € 4,80 per gram.
  • weft of ook haarbanden genoemd van hoge kwaliteit haarschubben intakt , kan men kleuren en ontkleuren levensduur van de trensen 2 jaar mits goed onderhoud

Heeft u bijkomende vragen over onze prijslijst regio Zutendaal? Neem dan snel contact op.