Haarverlenging

Met trenzen of ook genoemd weft het zijn haarbanden waarmee u op een eenvoudige manier een prachtige haarverlenging regio Zutendaal krijgt . U kunt eveneens een  mooi volume creëren met gerichte toevoegingen. zowel voor lang haar maar zeker ook mogelijk als toevoeging bij kortere kapsels ,voor een mooi kleur contrast te verkrijgen.meer haar, dikker haar, volume, zoveel mogelijkheden. Kom gerust langs voor een gratis vrijblijvend info gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken zodat we een haarverlenging of haartoevoeging op maat van uw wensen kunnen realiseren

Ik werk met een super kwaliteit van haren die ik persoonlijk voor iedere klant uitzoek .Die ik op maat maak en aanpas voor de klant die ook gekleurd kunnen worden daarna als de klant wenst te veranderen van haarkleur. de levensduur van het haar varieert van 1,5 jaar tot 2 jaar naargelang het haar verzorgd wordt.

Er bestaat ook de mogelijkheid dat deze weft's op maat gemaakt worden voor u, in zowel indische haar als europees haar mogelijk.

Na een vrijblijvend intake gesprek bekijken we samen wat de wil is van de klant, wat er mogelijk is, bekijken we de kleur, bespreken de mogelijke lengte, de prijs, ik neem de maten, en verzorg voor u de perfecte haarverlenging of toevoeging enz.

Er is een ruime keuze uit standaard trenzen in alle kleuren, ook in een sterke krul, een lichte wave, glad haar, ombre, sun kiss,

Het haar kan worden bevestigt op verschillende manieren

  • met micro ringen die bevestigt worden aan de weft en zo vastgemaakt worden aan uw eigen haar, dit blijft dan 6 tot 8 weken zitten, zo worden deze dus om de 6 a 8 weken terug omhoog geplaats. wat zeker ook niet schadelijk is voor uw eigen haar.
  • Ook kan deze weft of haarband genaaid worden in uw eigen haar, dat blijft tot 8 weken zitten en kan daarna ook weer terug geplaats worden. Dit systeem is ook niet schadelijk voor uw eigen haar.
  • Ook mogelijk met losse micro ringen en blijft dan ook 6 tot 8 weken zitten, waarna ook deze terug geplaats kunnen worden .

U bent steeds welkom voor een vrijblijvend gesprek waarbij ik u graag vertel over alle mogelijkheden.

met mijn jaren lange ervaring sta ik u graag bij en zoek ik samen met u voor een op maat gemaakte en gepaste haarverlenging of toevoeging voor u.

hopelijk tot binnenkort

PATRICIA MEURMANS

HAARWERKEN 45

 

HAARWERKEN 45

Contacteer ons

Adres:15 Augustusstraat 28 - 3690 ZutendaalBelgië
Tel.: 089 23 53 03
Gsm: 0473 80 96 54
Email: info@haarwerken45.be
BTW: BE 0877 308 679
Back to Top