Standaard haarwerken

Een standaard haarwerk regio Zutendaal is meteen klaar om te dragen. Ze hebben een korte levertijd. De kostprijs is voordeliger dan een maatwerk. Standaard haarwerken bieden eveneens een oplossing voor verschillende haarproblemen. Tijdens ons vrijblijvend gratis gesprek wordt er eerst geluisterd naar uw belangen en wensen om dan over te gaan tot een advies dat het beste aansluit bij uw persoonlijke wens.

Er kunnen verschillende uiteenlopende modellen geleverd worden. Steeds te kiezen in de juiste kleur en lengtes.

De standaard haarwerken zijn er in echt haar en syntheyisch haar

nieuwe collectie standaard haarwerken in europees haar van super kwaliteit. 

Manieren van bevestiging:

  • Microringen
  • Kammetjes
  • Permante bevestiging ,blijft tot 6weken perfect zitten 
  • dubbelzijdige tape 
  • Tape

Uitleg manieren van bevestiging:

Microringen: deze worden bevestigd aan het haarstuk. Het eigen haar wordt op een zorgvuldige manier door de microring gehaald en hierna dichtgemaakt. De haaraanvulling blijft perfect zitten. Dit voor 5 à 6 weken. Daarna wordt de bevestiging herhaald met uiteraard hetzelfde haarstuk. Deze methode zorgt ervoor dat uw haarstuk het verlengde van uzelf wordt. U kan zwemmen, douchen ….

Kammetjes:  deze clip in kammetjes worden aan het haarstuk bevestigd en aan het eigen haar vastgeklemd. Deze methode zorgt ervoor dat u het haarstuk zelfstandig kan verwijderen en terugplaatsen wanneer u dit wenst.

Permanente bevestiging: Er wordt medische tape en lijm aangebracht op het haarstuk en hoofd. Deze worden samen aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het haarstuk aanvoelt als een tweede huid. Deze methode blijft -+ 6 weken zitten. Het haarstuk wordt eveneens een verlengde van uzelf.

Door een dubbelzijdige tape te bevestigingen wordt uw haarstuk prefect vastgemaakt aan uw hoofdhuid. De houdbaarheid hiervan is afhankelijk van het type huid. ( gemengde, vette of droge huid). Deze methode zorgt ervoor dat de tape gemakkelijk thuis afgehaald kan worden en terug bevestigd zodat uw haarstuk steeds op een perfecte manier gedragen kan worden.

HAARWERKEN 45

Contacteer ons

Adres:15 Augustusstraat 28 - 3690 ZutendaalBelgië
Tel.: 089 23 53 03
Gsm: 0473 80 96 54
Email: info@haarwerken45.be
BTW: BE 0877 308 679
Back to Top