Standaardpruiken

Haarwerken 45 heeft steeds een groot assortiment standaardpruiken regio Zutendaal in huis. Zowel voor dames als heren. De pruiken zijn synthetisch of gemaakt van echt haar. Dit zijn standaard modellen die vervaardigd zijn om op een kwalitatieve manier aan te sluiten bij ieders wens. Uw gekozen pruik kan steeds aangepast worden aan uw wens. Deze pruiken bieden een oplossingen voor chemo patiënten, alopecia totalis, alopecia areata of hormonale onevenwichtigheden.

NIEUW : STANDAARD PRUIKEN VOOR HEREN ECHT HAAR ,

OOK VOOR DE VROUWEN STANDAARD PRUIKEN EUROPEES HAAR

Pruiken chemo patiënten

Ik raad u aan een afspraak te maken nog voordat u uw haar verliest. Hierdoor zorg ik ervoor dat u haarvervanging de juiste kleur en model heeft. U haarvervanging wordt kosteloos gereserveerd. Zodat deze meteen beschikbaar is wanneer u deze nodig heeft.

Een pruik is al beschikbaar vanaf 180€. Dit is eveneens de tegemoetkoming van het ziekenfonds. Zo kost het pruikje u niets. Steeds begeleid ik u bij de verschillende stappen rond administratie, hospitalisatie of eventuele andere verzekeringen.

Tips en advies

U kunt bij mij ook steeds terecht voor het onderhoud van u pruikje. Ik geef u ook verschillende tips en adviezen zodat u uw pruik ook op een makkelijke manier zelf kan onderhouden.

Bij aankoop van een shampoo en conditioner en conditioner spray. Wordt u pruikje wanneer dat nodig is gratis gewassen. Dit alles om u te tonen hoe u uw pruik zelf onderhoud.

HAARWERKEN 45

Contacteer ons

Adres:15 Augustusstraat 28 - 3690 ZutendaalBelgië
Tel.: 089 23 53 03
Gsm: 0473 80 96 54
Email: info@haarwerken45.be
BTW: BE 0877 308 679
Back to Top