Haarwerk op maat

Wanneer Maatwerk?

Wanneer er in de reguliere collectie geen modellen voorkomen die aansluiten op uw wens bestaat er de mogelijkheid tot het vervaardigen van een maatwerk.
In samenwerking tussen de haarwerkdrager en de specialist worden de wensen verwoord op papier

De volgende opties zijn mogelijk:

Wat zijn uw wensen en zijn deze realiseerbaar?

• Er zijn verschillende haarsoorten mogelijk: van diverse echt haar soorten tot Cyber of Vital haar, ieder met zijn eigen kenmerken die aansluiten op uw idealen.
• Haarlengte, haardikte, de kleuren op staal of aan de hand van een kleurring. De mogelijkheden zijn ongekend.
• Het opnemen van de maten en het maken van de mal die de juiste hoofdmaten weergeeft zorgen uiteindelijk voor de perfecte pasvorm.

Maatwerk heeft uiteraard een langere levertijd aangezien het maatwerk speciaal gemaakt zal worden. Het begint met het maken van de basis waarop later het haar zal worden geknoopt. Met de verfijnde technieken van tegenwoordig is het mogelijk om een (nagenoeg) onzichtbaar haarwerk te maken. De haarwerken kunnen vaak permanent gedragen worden, of af en toe afgezet worden. U kunt kiezen uit een ultra dunne basis (binnenkant) of een haarwerk met een wat langere levensduur.

De gepatenteerde haarwerkproducten van ons bedrijf zijn Cyber en Vital hair. Deze unieke producten hebben zowel de voordelen van echt haar als die van synthetisch haar. Het haar is bijvoorbeeld hygroscopisch (vocht opnemend) en daardoor kunt u het haar (tijdelijk) om vormen. Tevens is het haarwerk kleur- en krulvast en heeft het haarwerk een natuurlijke uitstraling.

Belangrijk te bespreken elementen:

  • Kleuren en lengtes
  • Keuze soort haar
  • Intensiteit, slag, bewegend, krullend of stijl
  • Knooprichting en model 
  • Bevestigingsmogelijkheden

Dit alles wordt zorgvuldig toegelicht en getoond met de nodige voorbeeldstukken.

 

UITLEG MANIEREN VAN BEVESTIGING:

Microringen : deze worden bevestigd aan het haarstuk. Het eigen haar wordt op een zorgvuldige manier door de microring gehaald en hierna dichtgemaakt. De haaraanvulling blijft perfect zitten. Dit voor 5 à 6 weken. Daarna wordt de bevestiging herhaald met uiteraard hetzelfde haarstuk. Deze methode zorgt ervoor dat uw haarstuk het verlengde van uzelf wordt. U kan zwemmen, douchen ….

Kammetjes:  deze clip in kammetjes worden aan het haarstuk bevestigd en aan het eigen haar vastgeklemd. Deze methode zorgt ervoor dat u het haarstuk zelfstandig kan verwijderen en terugplaatsen wanneer u dit wenst.

Kammetjes :  deze clip in kammetjes worden aan het haarstuk bevestigd en aan het eigen haar vastgeklemd. Deze methode zorgt ervoor dat u het haarstuk zelfstandig kan verwijderen en terugplaatsen wanneer u dit wenst.

Dubbelzijdige tape : Door een dubbelzijdige tape te bevestigingen wordt uw haarstuk perfect vastgemaakt aan uw hoofdhuid. De houdbaarheid hiervan is afhankelijk van het type huid. ( gemengde, vette of droge huid). Deze methode zorgt ervoor dat de tape gemakkelijk thuis afgehaald kan worden en terug bevestigd kan worden, zodat uw haarstuk steeds op een perfecte manier gedragen kan worden.

Permanente bevestiging : Er wordt medische tape en lijm aangebracht op het haarstuk en hoofd. Deze worden samen aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het haarstuk aanvoelt als een tweede huid. Deze methode blijft -+ 6 weken zitten. Het haarstuk wordt eveneens een verlengde van uzelf.

Door een dubbelzijdige tape te bevestigingen wordt uw haarstuk prefect vastgemaakt aan uw hoofdhuid. De houdbaarheid hiervan is afhankelijk van het type huid. ( gemengde, vette of droge huid). Deze methode zorgt ervoor dat de tape gemakkelijk thuis afgehaald kan worden en terug bevestigd zodat uw haarstuk steeds op een perfecte manier gedragen kan worden.