Over ons

Over ons

Haarwerken 45

Over ons

Haarverzorging 
​​​​​​​en ​Styling

Dat is mijn passie. Ik geloof oprecht dat elk persoon gelukkiger in het leven staat met een kapsel dat perfect bij hem of haar past. Daarom heb ik mij verdiept in alle verschillende soorten haarproblemen en de daarbij passende oplossingen. Haarwerken 45 uit Zutendaal zorgt voor een stijlvolle, vakkundige en discrete manier voor al jouw haarproblemen. Ik sta jou bij met de nodige kennis en vaardigheden. Dit steeds met een sterke dosis empathie. Mijn jaren lange ervaring deel ik dan ook graag met u. ​​​​​
​​​​​​
Mediceuticals is een merk van verzorgingsproducten waarmee ik werk in mijn haarinstituut. Dit zijn dermatologische oplossingen voor de huid, de hoofdhuid en het haar. Er worden dan ook doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor de specifieke haar en hoofdhuid problemen.

Diensten

We geloven in wat we doen. Daarom doen we niets liever dan mensen zoals jou helpen, elke dag weer. Wij zoeken naar gepaste oplossingen samen met u. Op basis van een eerste vrijblijvend gesprek gaan wij op zoek naar verschillende mogelijkheden die het best van toepassing zijn voor u probleem , 
Ook maken wij dan graag een prijs inducatie voor u op maat.
​​​​​​​
Wij werken steeds met professionele materialen en producten van de meest toonaangevende merken in deze sector. Hiermee proberen we steeds te streven naar het best mogelijke resultaat.

Willy Muermans

 
De jarenlange ervaring uit zich in een oplossing voor ieder probleem!
Een professionele behandeling in alle discretie en empathie. Ik ben alvast super tevreden van Haarwerken45, een echte aanrader.
 
 

Stefanie Nassen

Vandaag weer goed verwend door Patricia en Nadine. Ik kon met een goed gevoel en mooie krulletjes weer naar buiten. En de gezellige babbel niet te vergeten. Mercikes dames!

Glenn De Wael

Goed ontvangen, vakkundige uitleg met veel empathie voor mijn moeder haar situatie. Er werd ook niet geprobeerd om het duurste product te verkopen, maar het product waarbij mijn moeder zich het comfortabelst voelde. Wij zijn alvast zeer tevreden!

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker