Extensions

Extensions

Haarwerken 45 uit Zutendaal is dé haarspecialist voor jou. Iedereen wil toch gelukkig in het leven staan met een kapsel dat perfect bij hem of haar past? Hier vind je alle nodige informatie als je graag je haren wil verlengen met extensions.

Wonderhaar

Extensions

Bij Haarwerken 45 vind je haarverlenging met trenzen van topkwaliteit. Wij bieden jou verschillende methoden aan om je eigen haar te verlengen of te verdikken met microringen of weaving. Droom jij van veel haar? Dat kunnen wij voor jou tot in de puntjes realiseren. Samen bespreken we welk soort haar het beste bij jou past.

Kennismakingsgesprekken en vrijblijvende inlichtingen zijn steeds gratis. Nog niet overtuigd? Boek dan snel jouw afspraak in.

Microrings Wefts

Deze trensen worden bevestigd met microringen die +/- zes weken perfect blijven zitten. Deze techniek is ook geschikt voor dun en fijn haar. De ringen zitten plat tegen het hoofd. Na zes weken openen we de ringen en wordt de weft omhoog gehaald.

Weaving Wefts

Doormiddel van een vlechtje wordt de weft bevestigd met een draad aan het vlechtje. Deze methode is eerder geschikt voor mensen met dikker haar. Om de weft te verwijderen knippen we de draad door en zo valt dit er uit. 

Keratine Wax Extensions

Door middel van warmte wordt keratine zacht en smelt dit samen met het eigen haar. Deze methode bestaat al jaren en het is erg populair. Keratine wax extensions blijven ongeveer vier à vijf maanden zitten. Bij het verwijderen wordt de keratine zacht gemaakt en met een tangetje verwijderd uit het eigen haar.

Hallo lang, volumineus haar

Haarverlenging of haartoevoeging

  • Complete haarverlenging of toevoeging +- 100 gram haar kost € 520 (incl. plaatsing, snit en afwerking).

  • Haartoevoeging is afhankelijk van de wens of het haarprobleem. Dit kan vanaf € 5,20 per gram.

  • Een weft, ook wel haarbanden genoemd, zijn bij ons van hoge kwaliteit. De weft houdt haarschubben intact. Het kan gekleurd en ontkleur worden. De levensduur van de trenzen gaan maar liefst twee jaar mee mits goed onderhoud.


Heeft u bijkomende vragen over onze prijslijst?
Neem dan snel contact op.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker