Cyberhair en Vitalhair voor hem

Cyberhair en Vitalhair voor hem

Bepaal zelf jouw maathaarwerk door te kiezen uit Cyber- of Vital Hair en schijn zoals nooit tevoren.

Haarwerken 45

Een perfecte afdruk op maat

Cyberhair en Vitalhair

Er zijn twee verschillende soorten haar mogelijk:  Cyber- of Vitalhair, ieder met zijn eigen kenmerken die aansluiten op jouw idealen. Haarlengte, haardikte, de kleuren op staal of aan de hand van jouw eigen kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het opnemen van de maten en het maken van de mal die de juiste hoofdmaten weergeeft zorgen uiteindelijk voor de perfecte pasvorm.

Maatwerk heeft uiteraard een langere levertijd aangezien het maatwerk speciaal gemaakt zal worden. Eerst maken we de basis waarop later het haar zal worden geknoopt. Met de verfijnde technieken van tegenwoordig is het mogelijk om een (nagenoeg) onzichtbaar haarwerk te maken. De haarwerken kunnen vaak permanent gedragen worden, of af en toe afgezet worden. Je kan kiezen uit een ultra dunne basis (binnenkant) of een haarwerk met een wat langere levensduur.

Je kan kiezen in samenspraak met jouw haarspecialist wat voor basis voor jou van toepassing is. Of wat er het best aansluit bij jouw wensen voor een comfortabele draagcomfort.


“Ik ben reeds kaal vanaf mijn tweede jaar. Alle haarwerken heb ik reeds geprobeerd. Toen ik op een haarsymposium Cyberhair ontdekte, dacht ik gelijk: dit moet ik proberen..en ja, wat dacht u. Bij het aanmeten van mijn nieuw Cyberhair haarwerk zag ik dat het er heel professioneel aan toeging. Een maatnamesysteem dat via warmte een perfect afdruk maakte van mijn hoofd. Toen later mijn haarwerk afgeleverd werd, was ik meteen verliefd. Wat een draagcomfort dat heel natuurlijk aanvoelde.  Ik zou het iedereen aanraden."

Wat haarwerken 45 uniek maakt

Unieke producten

 
De gepatenteerde haarwerkproducten van ons bedrijf zijn Cyber- en Vitalhair. Deze unieke producten hebben zowel de voordelen van echt haar als die van synthetisch haar. Het haar is bijvoorbeeld hygroscopisch (vocht opnemend) en daardoor kan je het haar (tijdelijk) om vormen. Hierdoor is het haarwerk kleur- en krulvast en heeft het een natuurlijke uitstraling.

Wat is het verschil tussen deze haarsoorten?
Cyberhair is het product met een natuurlijke uitstraling en makkelijk in onderhoud. Deze zogenaamde “wash and go” producten zijn perfect voor diegene die minder goed is in het onderhouden van zijn of haar eigen haar of daar absoluut geen tijd voor heeft. De bepaalde krul en kleur blijven in het haarwerk aanwezig. Uiteraard is regelmatig bezoek aan het haarwerksalon een vereiste voor een langere levensduur.

Vitalhair is een product met dezelfde bovenstaande eigenschappen maar heeft als grootste verschil dat de krul beïnvloedbaar is. Voor diegene die van afwisseling houdt en niet het hele jaar dezelfde “look” wil houden is Vitalhair de ultieme oplossing. Het haar kan aangepast worden op jouw huidige wensen. Zo kunnen de krullen tijdelijk glad geföhnd of juist extra gekruld worden. Het kapsel blijft zelfs na een (voorzichtige) wasbeurt behouden totdat het in de originele staat terug wordt gebracht met stoom. Denk er wel aan dat deze vezel ook onderhoud nodig heeft om het haar soepel te houden. Een lang plezier van jouw haarwerk is gegarandeerd indien je de juiste onderhoudsproducten, gebruikt, regelmatig de kapper bezoekt en de kennis van de beperkingen van synthetisch vezels onder de knie hebt.

Laat je altijd goed voorlichten alvorens je een (maat)haarwerk aanschaft.

De kracht van haar

3 kwaliteiten van Cyber- en Vitalhair

Duurzame vezels

Het succes van Cyberhair is te danken aan hun lange levensduur. Cyberhair vezels gaan immers tweemaal langer mee dan andere vezels.

Structuurgeheugen

Dankzij het ingebouwd structuurgeheugen behoudt Cyberhair zijn vorm onder alle omstandigheden. Hierdoor blijft het door jou gekozen haarwerk steeds in model. Wij raden u aan ook onze Cyberhairshampoo en Cyberhairspray te gebruiken. Zo blijft uw haarwerk gegarandeerd in topconditie.

Kleurvastheid en gewicht

Cyberhair is de vezel met de meeste kleurvastheid. Dit betekent dat Cyberhair niet verkleurt. Door de lichte vezel is het haar zeer zacht en licht. Je zal nauwelijks merken dat je een nieuw kapsel hebt. Ook alle bevestigingsmethoden kunnen toegepast worden. Van niet permanente tot permanente aanhechting, aan u de keuze.

Onze werkwijze

Ook bij ons heb je recht op een tussenkomst of terugbetaling van het ziekenfonds en/of de verzekering.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker