Haarwerken ​​​​​op maat voor haar

Haarwerken op maat voor haar

Haarwerken 45

Een haarwerk op maat dat bij jou past

Wanneer kiezen voor maatwerk?

Wanneer er in de reguliere collectie geen modellen voorkomen die aansluiten bij uw wensen, dan bestaat er de mogelijkheid tot het vervaardigen van een maatwerk. In samenwerking tussen de haarwerkdrager en de specialist worden de wensen verwoord op papier.

Wat zijn uw wensen en zijn deze realiseerbaar?

De gepatenteerde haarwerkproducten van ons bedrijf zijn Cyber- en Vitalhair. Deze unieke producten hebben zowel de voordelen van echt haar als die van synthetisch haar. Het haar is bijvoorbeeld hygroscopisch (vocht opnemend) en daardoor kan je het haar (tijdelijk) omvormen. Tevens is het haarwerk kleur- en krulvast en heeft het haarwerk een natuurlijke uitstraling.

Boek hier jouw afspraak

Er zijn verschillende haarsoorten mogelijk: 

• Van diverse echte haarsoorten tot Cyber- of Vitalhair. Elk met hun eigen kenmerken die aansluiten bij uw idealen. Haarlengte, haardikte, de kleuren op staal of aan de hand van een kleurring. De mogelijkheden zijn eindeloos.

• Het opnemen van de maten en het maken van de mal die de juiste hoofdmaten weergeeft zorgen uiteindelijk voor de perfecte pasvorm.

Maatwerk heeft uiteraard een langere levertijd aangezien het maatwerk speciaal voor jou gemaakt zal worden. Het begint met het maken van de basis waarop later het haar zal worden geknoopt. Met de verfijnde technieken van tegenwoordig is het mogelijk om een (nagenoeg) onzichtbaar haarwerk te maken. De haarwerken kunnen vaak permanent gedragen worden, of af en toe afgezet worden. Je kunt kiezen uit een ultra dunne basis (binnenkant) of een haarwerk met een wat langere levensduur.

Belangrijke elementen voor bespreking:

 • Kleuren en lengtes

 • Keuze soort haar

 • Intensiteit, slag, bewegend, krullend of stijl

 • Knooprichting en model 

 • Bevestigingsmogelijkheden

Dit alles wordt zorgvuldig toegelicht en getoond met de nodige voorbeeldstukken.

Maak hier een afspraak

Onze werkwijze

Ook bij ons heb je recht op een tussenkomst of terugbetaling van het ziekenfonds en/of de verzekering.

 • Microringen

  Deze worden bevestigd aan het haarstuk. Het eigen haar wordt op een zorgvuldige manier door de microring gehaald en hierna dichtgemaakt. De haaraanvulling blijft perfect zitten. Dit voor vijf à zes weken. Daarna wordt de bevestiging herhaald met uiteraard hetzelfde haarstuk. Het kapsel mag nat worden.

 • Kammetjes

  Deze clip-in kammetjes worden aan het haarstuk bevestigd en aan het eigen haar vastgeklemd. Deze methode zorgt ervoor dat je het haarstuk zelfstandig kan verwijderen en terugplaatsen wanneer je dit wenst.

 • Dubbelzijdige tape

  Door een dubbelzijdige tape te bevestigingen wordt jouw haarstuk perfect vastgemaakt aan jouw hoofdhuid. De houdbaarheid hiervan is afhankelijk van het type huid (gemengde, vette of droge huid). Deze methode zorgt ervoor dat de tape makkelijk thuis afgehaald en terug bevestigd kan worden zodat jouw haarstuk steeds op een perfecte manier gedragen kan worden.

 • Permanente bevestiging

  Er wordt medische tape en lijm aangebracht op het haarstuk en op het hoofd. Deze worden samen gebracht. Dit zorgt ervoor dat het haarstuk aanvoelt als een tweede huid. Deze methode blijft -+ zes weken zitten. Het haarstuk wordt eveneens een verlengde van uzelf. Je kan er dan ook mee douchen, zwemmen en naar de sauna bijvoorbeeld.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker