Pruiken op maat voor hem

Pruiken op maat voor hem

Haarwerken 45

de pruik die bij jou past

Europees geselecteerd haar

Dit is een haar dat 100 % zuiver en onbehandeld is waardoor de natuurlijkheid en kleurschakering perfect tot hun recht komen. Dit heeft op het gebied van comfort en zichtbaarheid een enorm verschil.
Verder zijn er zeker nog andere soorten echt haar te verkrijgen. Dit alles bespreken we samen naar gelang jouw wensen.

mix & match

Prime hair

  • De soort bevestiging

  • Een permante bevestiging

  • Kammetjes

  • Dubbelzijdige tape

 
Prime hair is een combinatie van beide soorten haar (echt en Europees) waardoor je enkel de positieve eigenschappen van beide haarstructuren overhoudt.

We bespreken voor de start de specifieke wensen van de klant en gaan daarna over tot het maken van een mal. Tot slot bespreken we het model, de kleur en lengte.
 

  • De intensiteit van het haar, slag, krul, of stijl

  • Knooprichting

  • Haardichtheid

Prachtige pruiken voor hem

Haarwerken 45 staat paraat

Haarwerken 45 uit Zutendaal is dé haarspecialist voor jou. Wij zoeken op een stijlvolle, vakkundige en discrete manier een antwoord voor al jouw haarproblemen. Want iedereen wil toch gelukkig in het leven staan met een kapsel dat perfect bij hem of haar past?

Ontdek Meer

Permanente bevestiging

Blijft tot zes weken perfect zitten. Je kan ermee slapen, douchen en zwemmen. Na zes weken dient de permanente bevestiging opnieuw bevestigd te worden. Met dubbelzijdige tape kan de pruik perfect blijven zitten. De houdbaarheid is afhankelijk v/h type huid (vet of droog). De tape kan zelf losgemaakt worden en opnieuw door jezelf bevestigd worden.

Kammetjes 

Kammetjes zijn bevestigd aan de pruik en worden dan dicht gemaakt met jouw eigen haar. De dag dat het haar voor jou in model geknipt wordt en aangepast wordt aan jouw wensen zal gebeuren in alle discretie. Knippen en bevestigen is inbegrepen in de totaalprijs van het maatwerk.

Dubbelzijdige tape

Door een dubbelzijdige tape te bevestigingen wordt jouw haarstuk perfect vastgemaakt aan jouw hoofdhuid. De houdbaarheid hiervan is afhankelijk van het type huid (gemengde, vette of droge huid). Deze methode zorgt ervoor dat de tape makkelijk thuis afgehaald en terug bevestigd kan worden. Zo kan jouw haarstuk steeds op een perfecte manier gedragen worden.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker