Standaard

Standaard haarwerken

Synthetisch, futura hair, prime hair, europees haar en echt haar.

Een standaard haarwerk regio Zutendaal is meteen klaar om te dragen. Ze hebben een korte levertijd. De kostprijs is voordeliger dan een maatwerk. Standaard haarwerken bieden eveneens een oplossing voor verschillende haarproblemen. Tijdens ons vrijblijvend gratis gesprek wordt er eerst geluisterd naar uw belangen en wensen om dan over te gaan tot een advies dat het beste aansluit bij uw persoonlijke wens.

Er kunnen verschillende uiteenlopende modellen gepast worden. Steeds te kiezen in de juiste kleur en lengtes. De standaard haarwerken zijn er in echt haar en syntheyisch haar nieuwe collectie standaard haarwerken in europees haar van super kwaliteit. Er is ook steeds een ruime stock aanwezig.

 

Manieren van bevestiging

Coffee Bean

Microringen

Uw eigen haar bevestigd aan het haarstuk.

Coffee Bean

Kammetjes

Verwijderen en makkelijk terugplaatsen.

Coffee Bean

Permante bevestiging

Tot 6 weken perfect zitten

Coffee Bean

Dubbelzijdige tape

Tape-methode is goed en duurzaam

Uitleg

Microringen: deze worden bevestigd aan het haarstuk. Het eigen haar wordt op een zorgvuldige manier door de microring gehaald en hierna dichtgemaakt. De haaraanvulling blijft perfect zitten. Dit voor 5 à 6 weken. Daarna wordt de bevestiging herhaald met uiteraard hetzelfde haarstuk. Deze methode zorgt ervoor dat uw haarstuk het verlengde van uzelf wordt. U kan zwemmen, douchen enz..

Kammetjes:  deze clip in kammetjes worden aan het haarstuk bevestigd en aan het eigen haar vastgeklemd. Deze methode zorgt ervoor dat u het haarstuk zelfstandig kan verwijderen en terugplaatsen wanneer u dit wenst.

Permanente bevestiging: Er wordt medische tape en lijm aangebracht op het haarstuk en op het hoofd. Deze worden samen gebracht. Dit zorgt ervoor dat het haarstuk aanvoelt als een tweede huid. Deze methode blijft -+ 6 weken zitten. Het haarstuk wordt eveneens een verlengde van uzelf. U kan er dan ook mee douchen, zwemmen, sauna enz..

Dubbelzijdige tape: Door een dubbelzijdige tape te bevestigingen wordt uw haarstuk perfect vastgemaakt aan uw hoofdhuid. De houdbaarheid hiervan is afhankelijk van het type huid. ( gemengde, vette of droge huid). Deze methode zorgt ervoor dat de tape gemakkelijk thuis afgehaald kan worden en terug bevestigd kan worden, zodat uw haarstuk steeds op een perfecte manier gedragen kan worden.

In Fix Hair

 

Haarverlies of kaalheid? Een kleine toevoeging aan de kruin of een volledig haarstuk nodig? Met de haarwerken van In Fix Hair voel je je weer helemaal ‘jij’. Of je je haar nu verliest ten gevolge van chemotherapie, alopecia androgenetica of een andere aandoening. We zijn het er over eens dat je kapsel voor jou erg belangrijk is. Jouw haar heeft een immens grote impact op hoe je eruit ziet en dus onrechtstreeks ook op hoe je je voelt.

Vragen bij de keuze voor jouw oplossing? We helpen je graag verder.

Haarwerken van natuurlijk Europees haar
100 % natuurlijk Europees haar
Het is onze bewuste keuze om jouw haarwerk te maken met zorgvuldig uitgeselecteerd natuurlijk Europees echt haar. Zowel voor je haarwerk op maat of je ready to wear-haarwerk (een standaardhaarwerk). In tegenstelling tot een synthetische pruik of een haarwerk gemaakt van Aziatisch haar, past een haarstuk van echt Europees haar het beste bij wie jij bent. De haarstructuur en het haartype zijn hetzelfde als jouw eigen natuurlijk haar.

In Fix Hair-haar is onbehandeld haar. 100% puur natuur. Haar dat beweegt, haar dat je zelf kan onderhouden. Haar dat nat mag worden.

Meer voordelen van natuurlijk Europees echt haar.

Kortom, je draagt een haarwerk dat heel natuurlijk en comfortabel zit.

Zo kan je je leven leven zoals je het altijd al deed: in de zon en in de regen, al sportend, al shoppend, al lachend, al dansend,…

Er is een oplossing voor jouw probleem!