Standaard haarwerken voor haar

Standaard haarwerken voor haar

Haarwerken 45

SYNTHETISCH HAAR, EUROPEES HAAR, ECHT HAAR, FUTURA EN PRIME HAIR

Standaard haarwerken

 
Een standaard haarwerk is meteen klaar om te dragen. Ze hebben een korte levertijd waarvan de kostprijs voordeliger is dan een maatwerk. Standaard haarwerken bieden eveneens een oplossing voor verschillende haarproblemen. Tijdens ons vrijblijvend gratis gesprek wordt er eerst geluisterd naar jouw belangen en wensen om dan over te gaan tot een advies dat daarbij aansluit.

Er kunnen verschillende uiteenlopende modellen gepast worden. Steeds te kiezen in de juiste kleur en lengte. De standaard haarwerken zijn er in echt en synthetisch haar en de nieuwe collectie standaard haarwerken bestaat uit 100 % Europees haar van geweldige kwaliteit. Er is ook steeds een ruime stock aanwezig.

Cyber- en Vitalhair

Bij de opstart van een haarmaatwerk zijn er twee verschillende soorten haar mogelijk: Cyber- of Vitalhair. Ieder met eigen kenmerken die aansluiten bij jouw idealen. Kies zelf de haarlengte, haardikte, de kleuren op staal of aan de hand van jouw eigen kleur.

Ontdek Meer

Haarwerken op maat

De pruik die bij jou past kies je zelf. Ga voor 100 % natuurlijk Europees haar, of kies voor prime hair.

Ontdek Meer

Standaard haarwerken

Een standaard haarwerk is meteen klaar om te dragen. Ze hebben een korte levertijd waarvan de kostprijs voordeliger is dan een maatwerk.

Ontdek Meer

Manieren van bevestiging

MICRORINGEN

Jouw eigen haar bevestigd aan het haarstuk.

KAMMETJES

Verwijderen en makkelijk terugplaatsen.

PERMANTE BEVESTIGING

Blijft tot zes weken perfect zitten.

DUBBELZIJDIGE TAPE

Duurzame tape-methode.

Uitleg

Permanente bevestiging: Er wordt medische tape en lijm aangebracht op het haarstuk en op het hoofd. Deze worden samen gebracht. Dit zorgt ervoor dat het haarstuk aanvoelt als een tweede huid. Deze methode blijft -+ zes weken zitten. Het haarstuk wordt eveneens een verlengde van uzelf. Je kan er dan ook mee douchen, zwemmen en naar de sauna bijvoorbeeld.

Dubbelzijdige tape: Door een dubbelzijdige tape te bevestigingen wordt jouw haarstuk perfect vastgemaakt aan jouw hoofdhuid. De houdbaarheid hiervan is afhankelijk van het type huid (gemengde, vette of droge huid). Deze methode zorgt ervoor dat de tape makkelijk thuis afgehaald en terug bevestigd kan worden zodat jouw haarstuk steeds op een perfecte manier gedragen kan worden.

Ontdek Meer

Microringen: Deze worden bevestigd aan het haarstuk. Het eigen haar wordt op een zorgvuldige manier door de microring gehaald en hierna dichtgemaakt. De haaraanvulling blijft perfect zitten. Dit voor vijf à zes weken. Daarna wordt de bevestiging herhaald met uiteraard hetzelfde haarstuk. Er mag met het kapsel gedoucht en zwommen worden.

Kammetjes: Deze clip-in kammetjes worden aan het haarstuk bevestigd en aan het eigen haar vastgeklemd. Deze methode zorgt ervoor dat je het haarstuk zelfstandig kan verwijderen en terugplaatsen wanneer je dit wenst.

In Fix Hair

 
Haarverlies of kaalheid? Een kleine toevoeging aan de kruin of een volledig haarstuk nodig? Met de haarwerken van In Fix Hair voel je je weer helemaal ‘jij’. Of je je haar nu verliest ten gevolge van chemotherapie, alopecia androgenetica of een andere aandoening: wij zijn het er over eens dat je kapsel voor jou erg belangrijk is. Jouw haar heeft een immens grote impact op hoe je eruit ziet en dus onrechtstreeks ook op hoe je je voelt.

Haarwerken van 100 % natuurlijk Europees haar:
Het is onze bewuste keuze om jouw haarwerk te maken met zorgvuldig uitgeselecteerd natuurlijk haar. Zowel voor je haarwerk op maat of je ready to wear-haarwerk (een standaardhaarwerk). In tegenstelling tot een synthetische pruik of een haarwerk gemaakt van Aziatisch haar, past een haarstuk van echt Europees haar het beste bij wie jij bent. De haarstructuur en het haartype zijn hetzelfde als jouw eigen natuurlijk haar.

In Fix Hair-haar is onbehandeld haar. 100 % puur natuur dus. Het is haar dat beweegt, nat mag worden en dat zelf makkelijk kunt onderhouden. Kortom, je draagt een haarwerk dat heel natuurlijk en comfortabel zit.
​​​​​​​
Zo kan je je leven leven zoals je het altijd al deed: in de zon en in de regen, al sportend, al shoppend, al lachend, al dansend..

Vragen bij de keuze voor jouw oplossing? We helpen je graag verder. ​​​

Contacteer Ons

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker